Afspraak maken? Bel 03 334 17 44

Zoek je een kinesist in Lier?

Voor langere tijd geveld worden door pijnklachten, daar heeft niemand boodschap aan. Wil je graag terug pijnvrij kunnen sporten of actief bezig zijn? Aarzel dan zeker niet om de hulp in te schakelen van Kiné Lisp. Wij hebben de nodige technieken in huis om te helpen met je klachten. Deze technieken houden we up-to-date door regelmatig bijscholingen te volgen. Je merkt het al: als je zoekt naar een kinesist in Lier, maak je het best snel een afspraak bij Kiné Lisp.

Correct bewegen is pijnvrij bewegen

Correct bewegen is de basis van alle behandelingen die we aanbieden bij Kine Lisp. Dit is namelijk de basis van pijnvrij bewegen zonder beperkingen. Word je al lang geteisterd door bewegingsklachten, waar je maar niet vanaf geraakt? Wij helpen je graag in onze praktijk in Lier!

Specialisaties: sportkinesitherapie en dryneedling

Kan je niet meer pijnvrij bewegen? Ik help je graag om komaf te maken met gewrichtsklachten, bewegingsproblemen en uitstralende pijn. Dat kan ik doen door middel van verschillende behandelingen. Mijn specialisaties? Dat zijn sportkinesitherapie en dryneedling. Sportkinesitherapie is erop gericht om sporters terug op wedstrijdniveau te helpen. Bij dryneedling worden dan weer de spieren aangeprikt teneinde ze snel en langdurig te ontspannen.

Kine Sarah: jouw kinesist in Lier

Zoek je volop naar een kinesist in Lier? Dan zit je bij Kine Lisp helemaal goed! Gezond en pijnvrij bewegen staan centraal, met natuurlijk een zo klein mogelijke kans op herval. De praktijk is centraal gelegen, ter hoogte van het Lisp, zo’n honderd meter voor het treinspoor. Geen zorgen: er is parking genoeg.

Maak een afspraak en laat je behandelen!

Kinesist in Lier

Terug pijnvrij sporten of zonder beperkingen je ding kunnen doen? Ik maak komaf met je bewegingsklachten!