Wat wil je graag weten?

Het is voor iedereen leuk als afspraken foutloos verlopen, dossiers up-to-date blijven en het administratieve proces zo eenvoudig mogelijk is. Hieronder vind je alle praktische informatie die je nodig hebt voor een vlot en vloeiend bezoek zonder zorgen.

Met welke klachten kan ik hier terecht?

Je kan bij mij terecht:

 • bij rug-, nek- en hoofdpijn
 • na een operatie
 • met spier- en peesontstekingen en -letsels
 • met gewrichtsletsels
 • om te revalideren na een trauma of sportletsel
 • voor rugscholing
 • voor houdings- en bewegingsadvies

Bekijk ook zeker mijn specialisaties.

Hoe maak ik een afspraak?

Dat doe je het best telefonisch. Van maandag tot vrijdag kan je me tussen 08:00 en 20:00 bereiken op het nummer 0498 84 85 15. Afhankelijk van m’n staande afspraken en de beschikbare ruimtes doe ik je enkele voorstellen, waarna we een afspraak vastleggen.

Wat moet ik zeker meenemen naar mijn eerste afspraak?

 1. Je voorschrift. Zonder voorschrift van je arts kan je geen terugbetaling krijgen voor kinesitherapeutische behandelingen. Neem dus zeker een voorschrift mee waarop duidelijk 1) je naam en 2) de diagnose van je arts zijn terug te vinden.
 2. Kleefbriefjes voor de ziekenkas. Dan maak ik meteen je dossier in orde, zodat je je hierover geen zorgen hoeft te maken.
 3. Je identiteitskaart. Tevens voor de aanmaak van je dossier.
 4. Een verslag van je arts (als je dat hebt). Heb je al onderzoeken ondergaan? Vergeet dan niet om de resultaten en verslagen van deze onderzoeken mee te brengen.

Wat als ik een afspraak heb en niet kan komen?

Gelieve minstens 12 uur op voorhand te verwittigen als je je afspraak wenst te annuleren. Afspraken die niet tijdig worden geannuleerd, worden gewoon aangerekend.