Afspraak maken? Bel 03 334 17 44 of mail info@kine-sarah.be.

Rugschool in Lier?

Als je regelmatig last hebt van terugkerende rug- en nekklachten, ben je de ongemakken en zeurende pijn waarschijnlijk meer dan moe. Gelukkig kun je met een paar sessies rugschool al heel wat bereiken. Onze rugschool in Lier gaat uit van een individuele benadering die deels uitgaat van voorlichting over houding en beweging, en deels van stabilisatieoefeningen.

De combinatie van theorie en oefeningen is erop gericht om in het dagelijkse leven te bewegen zonder je nek en rug te overbelasten.

Bij acute en chronische rugpijn

Door specifiek bepaalde rug- en rompspieren te oefenen en aan te spannen, zal je in staat zijn om je wervelkolom beter te stabiliseren, waardoor een blijvende verbetering optreedt. Onze rugschool in Lier leert je onder meer hoe je correct moet tillen, hoe je idealiter aan je bureau zit en hoe je moet omgaan met lang stilzitten. Dit advies kun je thuis en op het werk gebruiken om komaf te maken met acute pijn aan je rug en/of nek.

Functioneel bewegen zonder overbelasting

Als je een beroep uitoefenen waarbij je lang moet rechtstaan of zitten, is het misschien wel dubbel belangrijk om overbelasting op te vangen en verdere klachten te voorkomen. Kom rugschool volgen in Lier om te werken aan een stabiele basis en je klachten op een duurzame manier te minimaliseren.

Rugschool in Lier

Heb je vaak last van een pijnlijke rug of nek en zou je graag rugschool volgen in Lier? Dan zit je bij Kine Lisp helemaal goed. Ik reik je de nodige oefeningen aan om je rugconditie te verbeteren en samen werken we aan je houding. Met de aangeleerde oefeningen kun je achteraf perfect zelf aan de slag om klachten eender waar, eender wanneer aan te pakken.

Het resultaat: terug gezond en pijnvrij bewegen. Maak vandaag nog een afspraak en kom rugschool volgen in onze praktijk in Lier.

Kine Lisp is zeer handig gelegen ter hoogte van het Lisp, een honderdtal meter voor het treinspoor. Parkeren kan gewoon achteraan.

Sarah Vlaisloir

Rugschool of rugrevalidatie is voor iedereen die lage rugklachten heeft of heeft gehad en iets wil ondernemen om erger te voorkomen. Aan de hand van tips en oefeningen zorgen we dat je rug minder wordt belast.

Afspraak maken voor rugschool?

Via de button hieronder kun je een plekje reserveren in m’n afsprakenagenda.¬†Selecteer ‘Sarah Vlaisloir’ en volg de stappen!